Rome is de hoofdstad en de grootste stad van Italië. Daarnaast heeft Rome een zeer oude geschiedenis die tot wel 2500 jaar World-ticket-center Rometerug gaat. De stad barst dan ook van de monumentale bouwwerken en cultuur. Een geweldige stad dus om te verkennen door middel van een citytrip. Boek daarom nu voordelig een leuke citytrip naar Rome via World Ticket Center!

Vergelijk direct voor de goedkoopste citytrip op de website van World Ticket Center!

Citytrip met WTC

Het grote voordeel van boeken via WTC is dat zij een enorm aanbod aan vliegtickets hebben. Via bijna iedere luchtmaatschappij zijn vliegtickets te boeken, zo kun je dus altijd makkelijk de goedkoopst mogelijk vlucht naar Rome vinden. Natuurlijk is het ook mogelijk om een vliegticket en een hotelovernachting als pakket te boeken. Dit kan soms tientallen euro’s goedkoper zijn dan wanneer je een ticket en hotel los boekt.

Naast vliegtickets en een overnachting kun je via WTC ook een huurauto boeken. De huurauto’s zijn op diverse locaties in Rome op te halen. Wanneer je alleen de binnenstad van Rome wilt verkennen kun je beter met het openbaar vervoer reizen. Een huurauto is echter wel zeer handig wanneer je meer van de omgeving wilt zien.

Over WTC

World Ticket Center is in staat om vliegtickets voor zeer lage prijzen aan te bieden. Dit komt omdat WTC een enorme organisatie is met goede contacten met diverse vliegmaatschappijen. De laatste jaren biedt WTC ook steeds meer hotels in Rome aan.

WTC heeft vele prijzen gewonnen voor hun dienstverlening, waaronder beste en populairste vliegticket website. Ook hebben zij diverse prijzen voor beste reisorganisatie gewonnen.