Rome. Een wereldstad die je in ieder geval één keer bezocht moet hebben. Deze Italiaanse stad is om verliefd op te worden. Wil je een citytrip maken naar Rome? Doen! De hoofdstad van Italië heeft ontzettend veel te bieden. Zowel op het gebied van kunst, cultuur als culinair. De geschiedenis ligt in Rome – letterlijk – op straat

Boek een vliegticket naar Rome en profiteer van de laagsteprijsgarantie van Vliegtickets.be!

Vind de goedkoopste vlucht naar Rome

Citytrip Rome met Vliegtickets.be

vliegtickets

In Rome ben je zo. Met ongeveer twee uur vliegen vanaf Brussel sta je in het centrum van deze wereldstad. Er zijn veel maatschappijen die vluchten aanbieden naar Rome. Om deze reden zijn de vliegtickets vrij goedkoop.

Als je er zeker van wilt zijn dat je niet teveel hoeft te betalen voor een vliegticket, ga dan direct naar Vliegtickets.be. Zij bieden namelijk een laagsteprijsgarantie aan. Vind je ergens anders een ticket dat goedkoper is, dan betaalt Vliegtickets.be het prijsverschil terug, plus een eenmalige bonus van 25,-.

Over Vliegtickets.be

Vliegtickets.be is onderdeel van Otravo BV. Andere bekende merken die hieronder vallen zijn WTC.nl, Vliegtickets.nl, Vliegtarieven.nl en SchipholTickets.nl. Dagelijks werken ruim 150 specialisten aan de verschillende organisaties.

In België (en Nederland) is Otravo dé marktleider in de vliegreizen-markt. Sinds 1983 heeft Otravo al miljoenen mensen op reis geholpen. Op de verschillende websites zijn dagelijks meer dan 100.000 mensen op zoek naar de goedkoopste vliegtickets.