Rome is de hoofdstad van Italië en een van de leukste steden voor een meerdaagse citytrip. Er is namelijk ontzettend veel moois te zien in Rome. De stad barst van de kunst en cultuur maar leent zich ook perfect voor ontspanning, met een koud drankje op het terras. Boek nu voordelig een citytrip naar Rome !

Ga direct naar de website van Tui!

Citytrip Rome met Tui

Wanneer je via Tui (voorheen Arke) een citytrip naar Rome boekt, kun je profiteren van veel voordelen. Zo is het bij Tui erg voordelig om een hotel en vlucht samen te boeken. Deze zogenaamde pakketdeals zijn erg in trek omdat ze een gunstige prijs-kwaliteit verhouding hebben. Daarnaast heb je bij Tui keuze uit diverse vliegmaatschappijen waaronder hun eigen luchtvaartmaatschappij TuiFly en kun je vertrekken vanaf luchthavens in zowel Nederland, België als Duitsland.tui-dreamliner-787

Bij het boeken van een citytrip Rome, kun je op de site van Tui alvast enkele handige tips lezen voor tijdens je verblijf. Daarnaast zijn er reviews van eerdere gasten te lezen om alvast een indruk te krijgen van het hotel. Als extra service biedt Tui ook transfers van en naar de luchthaven aan en kun je diverse leuke excursies in Rome al van tevoren boeken. Verder is er natuurlijk de handige TUI app waarbij je de hele reis van A tot Z kunt controleren.

Over Tui

Het sterke punt van Tui zijn de aantrekkelijke pakketaanbiedingen van citytrips naar Rome. Een ander zeer gewaardeerd punt is dat de klantenservice van Tui 24 uur per dag bereikbaar is, ook vanuit het buitenland. Net als veel andere grote reisaanbieders is Tui aangesloten bij het ANVR, de SGR en het calamiteitenfonds.