De Italiaanse hoofdstad Rome is een perfecte bestemming voor een citytrip van enkele dagen. Rome barst namelijk van de cultuur, mooie gebouwen en goed eten en drinken. Natuurlijk mag een bezoek aan de TreviFontein  niet ontbreken bij een citytrip naar Rome. Neckermann heeft een groot aanbod van onvergetelijke citytrips naar Rome.

Citytrip Rome

neckermann

Het mooie aan een citytrip naar Rome boeken via de Neckermann website, is dat je alvast veel informatie kunt opdoen over de bezienswaardigheden in de stad. Op die manier kun je een hotel kiezen dat dichtbij de bezienswaardigheden ligt die jij wilt zien. Rome is met 4,5 miljoen inwoners namelijk een erg grote stad en het is natuurlijk zonde wanneer je per dag uren kwijt bent aan reizen.

Bij het zoeken naar een citytrip naar Rome via de Neckermann site krijg alle informatie overzichtelijk gepresenteerd. Bij elke citytrip wordt een beoordeling van Zoover getoond. Daarnaast is er in één oogopslag te zien hoeveel sterren het hotel heeft, wat de prijs is, wat de reisduur is en nog veel meer.

Over reisorganisaties

Neckermann is een van de bekendste en grootste reisorganisaties van de Benelux. Neckermann maakt deel uit van Thomas Cook, een zeer ervaren reisaanbieder. Neckermann heeft met veel hotels en andere accommodaties speciale prijsafspraken zodat zij de reis voor een aantrekkelijk bedrag kunnen aanbieden.

Neckermann biedt als service een gratis omboeking van uw reis, mits u dit 4 weken voor vertrek aangeeft. Deze service wordt door veel klanten zeer hoog gewaardeerd en is voor veel van hen dé reden om een citytrip naar Rome via Neckermann te boeken.