Direct naar de aanbiedingen?

Bekijk direct de goedkoopst deals naar Rome op onze aanbiedingen pagina!

Ontdek direct de beste geprijsde aanbiedingen naar Rome, bekijk en vergelijk direct!

Bekijk alle aanbiedingen
Kras Rome
vliegtickets.be rometui reizenkras reizen romeneckermann reizenworld ticket center citytripsthomas cook citytrips

Kras

Wilt u een citytrip maken met de ultieme mix tussen cultuur en ontspanning? Boek dan nu een citytrip naar Rome met Kras en maak een onvergetelijk Kras Rome
bezoek aan het Colosseum of het wereldberoemde Pantheon. Kom daarna heerlijk tot rust op een van de sfeervolle terrasjes in de stad met een lekker glas wijn of een koud biertje.

Ga direct naar de aanbiedingen van Kras!

Citytrip Rome met Kras

kras

Een van de voordelen van het boeken van een citytrip naar Rome via Kras, zijn de filtermogelijkheden die je hebt tijdens het zoeken. Er kan op erg veel eigenschappen worden gefilterd zoals reissoort, vertrekperiode, duur, vervoersoort, accommodatie, faciliteiten, sterren, budget, klantbeoordeling en meer. Zo kun je eenvoudig en overzichtelijk alle citytrips naar Rome die voldoen aan jouw wensen laten tonen.

Het aanbod van citytrips naar Rome via Kras is niet erg breed. Kras specialiseert zich liever in enkele citytrips om zo de best mogelijke reiservaring voor u mogelijk te maken. Houdt de website van Kras echter goed in de gaten want het aanbod kan per dag verschillen.

Over Kras

De naam Kras Reizen zegt veel over de uitstraling die de reisorganisatie wil uitdragen: wij zijn goedkoop! Kras is in staat reizen erg voordelig aan te bieden door hun jarenlange ervaring met het organiseren van vakanties en door het feit dat zij een specialist zijn. Per jaar organiseert Kras meer dan een kwart miljoen reizen.

De klantenservice van Kras wordt erg gewaardeerd, zij zijn namelijk het hele jaar 24 uur per dag bereikbaar voor al uw problemen en hulp met het zoeken naar een leuke citytrip naar Rome.