Goedkope hotels Rome

posted in: Reisinformatie | 0

Zijn er wel goedkope hotels in Rome te vinden? Dit is een vraag die wel vaker wordt gesteld, en eigenlijk is dit ook niet zo vreemd. Het is namelijk zo dat Rome, samen met Venetië en Florence, in de top 3 van duurste Italiaanse steden staat. Dit zijn natuurlijk niet alleen de duurste steden, maar het zijn direct ook de meest populaire steden van het land. Dit betekent echter niet dat het niet mogelijk is om goedkope hotels in Rome te vinden, want deze bestaan zeker wel. Natuurlijk helpen wij je graag bij het vinden van deze voordelige accommodaties.

De meest uiteenlopende vakantieaccommodaties

Er wordt weleens gedacht dat je tijdens een citytrip Rome, uitsluitend kan verblijven in luxe en prijzige 5-sterren hotels. Natuurlijk zijn deze er ook meer dan voldoende te vinden, maar in de Italiaanse hoofdstad zijn ook nog meer dan genoeg andere opties te vinden. Zo kan je er bijvoorbeeld ook verblijven op een gezellige camping en ook een pension behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn er speciale budgethotels en sfeervolle hostels die ook niet al te prijzig zijn. Er zijn dus zeker voordelige opties om bijvoorbeeld een weekend in Rome door te brengen, maar je moet wel even zoeken natuurlijk.

Ideaal voor de actieve vakantieganger

Rome is een stad vol vertier voor jong en oud. Natuurlijk kan je er ontzettend veel bezienswaardigheden vinden, maar er is ook zeker meer dan genoeg te doen als je echt van een sportieve en actieve vakantie houdt. Als je verblijft in één van de goedkope hotels in Rome, dan kan je eigenlijk overal om je heen leuke mogelijkheden tot activiteit vinden. Denk bijvoorbeeld aan raften, skiën, fietsen, duiken, bergbeklimmen, snorkelen, windsurfen, wandelen en paardrijden. Werkelijk alles is mogelijk! Wil je relatief voordelig iets leuks gaan doen? Dan is een zogenaamde canyoning trip ook zeker een leuke optie.

Een agenda vol leuke dingen

Rome bezoeken is alles behalve saai! De Italiaanse hoofdstad heeft zoveel bezienswaardigheden en activiteiten dat je er je agenda letterlijk mee vol kunt plannen. Je kan natuurlijk een bezoek brengen aan Vaticaanstad, maar je kan ook lekker gaan winkelen of een terrasje pakken. Een etentje bij een Italiaans specialiteitenrestaurant is ook zeker de moeite waard. Uiteraard mogen een bezoek aan de Sixtijnse Kapel, aan het Forum Romanum en aan het Colosseum niet aan je bucketlist ontbreken. Een eenvoudige avondwandeling door de stad is ook werkelijk onvergetelijk. Zo kan je heel voordelig in Rome verblijven en ook zonder veel uit te geven optimaal genieten van je tijd in deze fantastische stad.

Wij bieden je alles wat je nodig hebt!

CitytripRomeXL is dé online plek waar je kennis kan maken met alle indrukwekkende bezienswaardigheden van Rome. Wij geven je tips om je verblijf in de stad echt onvergetelijk te maken, maar ook praktische tips om je verblijf juist te vergemakkelijken. Daarnaast vergelijk je bij ons eenvoudig de beschikbare vliegtickets en vind je ook direct de goedkoopste hotels in Rome door de mogelijkheden van verschillende aanbieders te vergelijken. Dan rest ons natuurlijk niets anders dan je gewoon een heel goede reis te wensen!Booking.com