Rome is erg in trek bij toeristen over de hele wereld om bezienswaardigheden als de Trevifontein en natuurlijk het Colosseum. Rome is echter ook de Connections Romeideale stad om rustig te genieten van al het heerlijke plaatselijke eten en drinken. Een citytrip naar Rome is voordelig te boeken bij Connections.

Ga direct naar de citytrip Rome aanbiedingen van Connections!

Citytrip Rome met Connections

Connections biedt zowel volledige citytrips al losse vliegtickets naar Rome aan voor aantrekkelijke prijzen. Het aanbod van reizen naar Rome via Connections is erg breed waardoor er voor iedereen wel een citytrip te vinden is die aansluit bij zijn of haar wensen.

Het boekingsproces bij Connections is erg overzichtelijk. Bij de eerste stap worden gelijk alle gegevens over de vlucht weergegeven en heb je ook de optie om een andere vlucht te kiezen. Ook de hotelkamers en eventuele andere extra’s worden overzichtelijk weergegeven.

Naast vliegtickets en complete citytrips naar Rome biedt Connections ook veel extra’s aan. Zo kun je excursies in Rome boeken met kortingen, alvast een huurauto reserveren en reisbenodigdheden kopen.

Over Connections

De sterkte van Connections ligt vooral in het enorme aanbod aan vliegtickets dat zij hebben voor een citytrip naar Rome. Je kunt vliegtickets boeken via verschillende luchtmaatschappijen bij zowel low cost airlines, chartervluchten en lijnvluchten. Doordat het aanbod van vliegtickets op Connections zo groot is, zijn zij in staat zeer voordelige prijzen voor de vliegtickets te rekenen.

Connections is een van de bekendste en meest betrouwbare reisaanbieders in België. Zij zijn onder andere aangesloten bij het garantiefonds reizen en de IATA.